Σχετικά με την Energy4you

Ενέργεια… για εσάς

Σχετικά με την Energy4you

Η Energy4you δημιουργήθηκε από μία ομάδα Διπλωματούχων Μηχανικών, μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με στόχο να δώσει οικονομικές και αποδοτικές ενεργειακές λύσεις σε όλους εσάς.

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται στην μελέτη και στην κατασκευή προϊόντων και έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα:

 • φωτοβολταϊκά και αιολικά συστήματα – διασυνδεδεμένα, αυτόνομα και αυτοπαραγωγού (net metering) σε κτίρια και οικόπεδα
 • μονάδες ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα και βιοαέριο
 • εξοικονόμηση ενέργειας
 • οικονομική θέρμανση και ψύξη με αντλίες θερμότητας
 • συστήματα ηλιοθερμίας για οικονομική παραγωγή ζεστού νερού σε κατοικίες και ιδιαίτερα σε επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κομμωτήρια, πισίνες κ.α)
 • φωτισμό εσωτερικό και εξωτερικό με τεχνολογία LED κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων και άλλων επαγγελματικών χώρων
 • ηλεκτρομηχανολογικά έργα

Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό οι λύσεις που προτείνουμε είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένων μελετών, που εκπονούνται με στόχο τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση, το μέγιστο όφελος του πελάτη και ταυτόχρονα τη μεγιστοποίηση του περιβαλλοντικού οφέλους.

Κεντρικός μας άξονας είναι η σχεδίαση και εγκατάσταση ποιοτικών και αξιόπιστων συστημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η ενδελεχής μελέτη και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται ώστε να ολοκληρωθεί το κάθε έργο με επιτυχία.

  Energy4you.gr

  9

  Βασιζόμαστε σε σκληρή δουλειά

  συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, και στην επιθυμία να γίνουμε καλύτεροι ώστε να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

  9

  Μη διστάσετε

  Να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε οποιοδήποτε έργο ή και ιδέα έχετε στο μυαλό σας.

  Years of Experience

  Completed Projects

  Field Workers

  Office Staff

  “Βασιζόμαστε σε σκληρή δουλειά, συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, και στην επιθυμία να γίνουμε καλύτεροι ώστε να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.”

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Λ. Συγγρού 183, Νέα Σμύρνη, 2ος όροφος, Τ.Κ. 17121

  +30 213 031 6009

  info@energy4you.gr