Αντλίες θερμότητας (κλιματισμός)

Εάν αναζητάτε την βέλτιστη λύση για θέρμανση και δροσισμό, η λύση είναι μία.

Αντλίες θερμότητας

Εάν αναζητάτε την βέλτιστη λύση για θέρμανση και δροσισμό, η λύση είναι μία. Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών για την μέγιστη εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 80% σε σχέση με το πετρέλαιο και ταυτόχρονα δροσισμό το καλοκαίρι. Αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για αυτονόμηση θέρμανσης στα διαμερίσματα & πραγματική οικονομία.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Οι αντλίες θερμότητας χωρίζονται σε αεροθερμικές και γεωθερμικές. Οι αεροθερμικές αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν την αποθηκευμένη ενέργεια του αέρα που βρίσκεται έξω από το χώρο(περιβάλλον) και μέσω του ψυκτικού κύκλου θερμαίνουν το εσωτερικό του χώρου. Όμοια, οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας μεταφέρουν την ενέργεια που υπάρχει στο έδαφος στο εσωτερικό του χώρου.

Η αντλία θερμότητας συνδυάζεται εύκολα, ακόμα και με παράλληλη τοποθέτηση, με τον υφιστάμενο καυστήρα σας ενώ μπορεί να σας παράγει και ζεστό νερό χρήσης. Επίσης, συνδυάζονται ιδανικά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης για την μέγιστη οικονομία.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρεία μας, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας στην κατοικία τους, δημιούργησε ένα πακέτο προσφοράς που περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε ένα ραντεβού για αυτοψία του χώρου σας ώστε να ετοιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ οικονομοτεχνική μελέτη και προσφορά για την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας.

Καλέστε για προσφορά:

+30 213 031 6009

Άλλες Υπηρεσίες

Αγοραπωλησία Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε τα ενεργειακά έργα που πωλούνται. Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ηλεκτρολογικά σχέδια και μελέτες

Οι Μηχανικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν τη βέλτιστη σχεδιαστικά λύση και μελέτη οποιουδήποτε ηλεκτρομηχανολογικού έργου σας ενδιαφέρει.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ

Κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να ελέγχεται σε εύλογα χρονικά διαστήματα που καθορίζονται από τη νομοθεσία, για να διασφαλίζεται η ασφάλεια το εξοπλισμού και των ανθρώπων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Λ. Συγγρού 183, Νέα Σμύρνη, 2ος όροφος, Τ.Κ. 17121

+30 213 031 6009

info@energy4you.gr