ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ

Ελκυστική επένδυση με αποσβέσεις, μικρότερες και από 5 έτη

ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Με τις πρόσφατες αλλαγές της νομοθεσίας μπορούν να αδειοδοτηθούν και να εγκατασταθούν νέα φωτοβολταϊκά πάρκα. Με τα σημερινά δεδομένα για το κόστος κατασκευής ενός φωτοβολταϊκού πάρκου και την τιμή πώλησης της ηλεκτρικής ενέργειας η επένδυση χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ελκυστική και μία τέτοια επένδυση μπορεί να έχει απόσβεση μικρότερη και από 5 έτη!

ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας, έχοντας εμπειρία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών πάρκων, μπορούν να πραγματοποιήσουν τη μελέτη και αξιολόγηση για τη βιωσιμότητα ενός έργου μικρού ή μεγάλου μεγέθους, να αναλάβουν όλη την αδειοδοτική διαδικασία καθώς και την εγκατάσταση και επίβλεψη των εργασιών. Είμαστε στη διάθεσή σας για να λύσουμε όλες τις απορίες σας και να σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς όλες τις λεπτομέρειες μίας τέτοιας επένδυσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΑΡΟΧΕΣ

      Η Energy4You διαθέτει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και μπορεί να αναλάβει ένα έργο από την αρχή έως το τέλος του, σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται.

Καλέστε για προσφορά:

+30 213 031 6009

Παρέχουμε:

  • Εύρεση κατάλληλου οικοπέδου
  • Αδειοδότηση
  • Μελέτη και σχεδιασμό
  • Προμήθεια και πλήρη εγκατάσταση εξοπλισμού
  • Λειτουργία, Τεχνική Υποστήριξη & Συντήρηση Έργου
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Εποπτεία και Συντήρηση του Πάρκου

Άλλες Υπηρεσίες

Αγοραπωλησία Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε τα ενεργειακά έργα που πωλούνται. Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ηλεκτρολογικά σχέδια και μελέτες

Οι Μηχανικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν τη βέλτιστη σχεδιαστικά λύση και μελέτη οποιουδήποτε ηλεκτρομηχανολογικού έργου σας ενδιαφέρει.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ

Κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να ελέγχεται σε εύλογα χρονικά διαστήματα που καθορίζονται από τη νομοθεσία, για να διασφαλίζεται η ασφάλεια το εξοπλισμού και των ανθρώπων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Λ. Συγγρού 183, Νέα Σμύρνη, 2ος όροφος, Τ.Κ. 17121

+30 213 031 6009

info@energy4you.gr