Φωτοβολταϊκό σύστημα 6 Kw

Δημιουργήστε από σήμερα ένα επιπλέον εισόδημα

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Αξιοποιήστε σωστά τον ελεύθερο χώρο σας επενδύοντας σε φ/β σύστημα στο σπίτι, με ετήσια καθαρά έσοδα 900€ Πάρτε τα χρήματα σας πίσω σε λιγότερο από 8 χρόνια και αφήστε την επένδυση σας να σας πληρώνει για 25 χρόνια.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει:

 • 17 x Φωτοβολταϊκά πλαίσια Q-CELLS ή LUXOR ισχύος 350Wp
 • 1 x Inverter Huawei SUN2000MA-5KTL
 • Βάσεις αλουμινίου
 • Πλήρες ηλεκτρολογικό υλικό (καλώδιο AC μέχρι 15m, καλώδιο DC μέχρι 20m)
 • Εργασίες εγκατάστασης / Μεταφορά υλικών / Αδειοδότηση

*Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται:

 • Το κόστος του μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ (370€+Φ.Π.Α.)
 • Οικοδομικές και χωματουργικές εργασίες που μπορεί να απαιτηθούν.
 • Τροποποίηση / επέκταση της θέσης εγκατάστασης των μετρητών ρεύματος.
 • Αν απαιτηθούν περαιτέρω μέτρα καλωδίου παροχής μετρητή-αντιστροφέα από αυτά που αναφέρονται στον πίνακα της προσφοράς ή λοιπά ειδικά υλικά εγκατάστασης.

 

Τρόπος πληρωμής:

 1. 50% προκαταβολή
 2. 30% πριν την παράδοση
 3. 20% στην ενεργοποίηση

 

Κόστος επένδυσης: 5.300€ + Φ.Π.Α.

 

Γίνεται να έχω ρεύμα χωρίς ΔΕΗ;;;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, δηλαδή όταν δεν υπάρχει το δίκτυο της ΔΕΗ, αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε απομακρυσμένες περιοχές, σε εξοχικές κατοικίες, αλλά και σε ιδιαίτερες εγκαταστάσεις όπως αντλητικά συστήματα γεωτρήσεων. Τα αυτόνομα συστήματα απαιτούν χρήση μπαταριών για την αποθήκευση της ενέργειας και χρήση της όταν υπάρχει ζήτηση από τις καταναλώσεις της εγκατάστασης.Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν εφεδρικά, δηλαδή όταν υπάρχουν διακοπές ρεύματος, ως μονάδες αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS).

  Καλέστε για προσφορά:

  +30 213 031 6009

  Τα αυτόνομα συστήματα, είναι ιδιαίτερα συστήματα, καθώς για το σχεδιασμό ενός τέτοιου συστήματος, είναι απαραίτητες πολλές πληροφορίες για όλες τις ηλεκτρικές καταναλώσεις της εγκατάστασης. Φανταστείτε πόσο άσχημο θα ήταν να “άδειαζαν” οι μπαταρίες πριν ολοκληρώσετε τις εργασίες σας.

  Τα αυτόνομα συστήματα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα αν συνδυαστούν με ανεμογεννήτριες, ωστόσο θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά ο σχεδιασμός τους.

  Έχοντας σχεδιάσει και εγκαταστήσει μεγάλο πλήθος αυτόνομων συστημάτων, είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε με επιτυχία το σύστημα που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

  Άλλες Υπηρεσίες

  Αγοραπωλησία Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

  Στην ενότητα αυτή θα βρείτε τα ενεργειακά έργα που πωλούνται. Για περισσότερες πληροφορίες σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  Ηλεκτρολογικά σχέδια και μελέτες

  Οι Μηχανικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν τη βέλτιστη σχεδιαστικά λύση και μελέτη οποιουδήποτε ηλεκτρομηχανολογικού έργου σας ενδιαφέρει.

  Πιστοποιητικά ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ

  Κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να ελέγχεται σε εύλογα χρονικά διαστήματα που καθορίζονται από τη νομοθεσία, για να διασφαλίζεται η ασφάλεια το εξοπλισμού και των ανθρώπων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Λ. Συγγρού 183, Νέα Σμύρνη, 2ος όροφος, Τ.Κ. 17121

  +30 213 031 6009

  info@energy4you.gr