Υπηρεσίες

  Εξοικονόμηση ενέργειας

  Με όρο εξοικονόμηση ενέργειας εννοούμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση και κάθε ιδιώτη που έχει ανάγκη να μειώσει τα  έξοδά του.

  Με μία ολοκληρωμένη μελέτη από τους Μηχανικούς μας, μπορείτε να δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε το χρόνο από μικρές αλλαγές.

  Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα και στην εξοικονόμηση ενέργειας, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

  Περισσότερα
  Φωτοβολταϊκά συστήματα

  Μελέτη, σχεδιασμός και κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων για παραγωγή ρεύματος. Το ρεύμα μπορούμε να το καταναλώνουμε εμείς, με τη μορφή του αυτοπαραγωγού ή του αυτόνομου παραγωγού, ή να το πουλάμε στη ΔΕΗ. Επενδύουμε στον Ήλιο και κερδίζουμε το ρεύμα μας για 25 τουλάχιστον χρόνια!!!

  Οι Μηχανικοί μας, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Περισσότερα
  Αιολικά συστήματα

  Μελέτη, σχεδιασμός και κατασκευή αιολικών συστημάτων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Το αιολικό σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της οικίας σας, με τη μέθοδο του αυτόνομου παραγωγού, ή για την πώληση του ρεύματος κατασκευάζοντας ένα αιολικό πάρκο.

  Η εμπειρία μας, μας προσφέρει τη δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις λεπτομέρειες κάθε επένδυσης, αλλά και να σχεδιάσουμε την επένδυση που σας ταιριάζει και να αναλάβουμε όλη τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο.

  Περισσότερα
  Μονάδες Βιομάζας και Βιοαερίου

  Οι Μηχανικοί μας είναι σε θέση να αναλάβουν όλη την αδειοδοτική διαδικασία και την κατασκευή μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα ή βιοαέριο. Οι μονάδες βιομάζας είναι ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης φυτικών, ζωικών και δασικών προϊόντων και υπολειμμάτων, αστικών λυμάτων και απορριμάτων. Με τις μονάδες αυτές μπορούμε να πετύχουμε παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και θερμού νερού, τα οποία μπορούμε να πουλήσουμε ή να εκμεταλλευτούμε για δική μας χρήση.

  Περισσότερα
  Φωτισμός LED

  Η υψηλή τεχνολογία των φωτιστικών LED σας εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας έως 90% με ταυτόχρονα εξαιρετικά οπτικά αποτελέσματα. Τα φωτιστικά LED σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα τόσο στον προσωπικό σας χώρο, όσο και στον επαγγελματικό σας, με ταυτόχρονη μείωση των λογαριασμών του ρεύματος και χωρίς βλαβερές για την υγεία ακτινοβολίες.

  Περισσότερα
  Αντλίες θερμότητας

  Εάν αναζητάτε την βέλτιστη λύση για θέρμανση και δροσισμό, η λύση είναι μία. Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών για την μέγιστη εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 80% σε σχέση με το πετρέλαιο και ταυτόχρονα δροσισμό το καλοκαίρι. Αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για αυτονόμηση θέρμανσης στα διαμερίσματα & πραγματική οικονομία. Επίσης, συνδυάζεται εύκολα, με παράλληλη τοποθέτηση με τον υφιστάμενο καυστήρα σας ενώ μπορεί να σας παράγει και ζεστό νερό χρήσης.

  Περισσότερα
  Ενεργειακό πιστοποιητικό

  Οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές Μηχανικοί μας αναλαμβάνουν την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού (ΠΕΑ) για κάθε χρήση. Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό είναι η ενεργειακή ταυτότητα του ακινήτου και είναι απαραίτητο για κάθε κτήριο που λειτουργεί. Παράλληλα, το συνοδεύουν προτάσεις παρεμβάσεων για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του ακινήτου.

  Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό είναι απαραίτητο σε κάθε μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου, και οι Μηχανικοί μας θα αναλάβουν την έκδοσή του στον μικρότερο δυνατό χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος.

  Περισσότερα
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ

  Κάθε ηλεκτρολογική εγκατάσταση πρέπει να ελέγχεται σε εύλογα χρονικά διαστήματα που καθορίζονται από τη νομοθεσία, για να διασφαλίζεται η ασφάλεια του εξοπλισμού και των ανθρώπων. Η υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, απαιτείται επίσης, όταν ζητείται επαύξηση ισχύος, αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό και όταν γίνεται μία παρέμβαση στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση, καθώς πρέπει να ενημερωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ αλλά και να βεβαιωθεί ότι η εγκατάσταση λειτουργεί με ασφάλεια προς τον καταναλωτή.

  Οι Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί μας, θα φροντίσουν για τον αναγκαίο έλεγχο της εγκατάστασής σας και την έκδοση του πιστοποιητικού στον μικρότερο δυνατό χρόνο.

  Περισσότερα
  Ηλεκτρολογικά σχέδια και μελέτες

  Οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί μας μπορούν να εκπονήσουν μελέτες και να σχεδιάσουν την ηλεκτρολογική εγκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με γνώμονα τη βέλτιστη λύση, σύμφωνα με τις σύγχρονες σχεδιαστικές μεθόδους, και ακολουθώντας πιστά την Ελληνική Νομοθεσία και τις οδηγίες του ΕΛΟΤ.

  Οι Μηχανικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν τη βέλτιστη σχεδιαστικά λύση και μελέτη οποιουδήποτε ηλεκτρομηχανολογικού έργου σας ενδιαφέρει.

  Περισσότερα