Εξοικονόμηση ενέργειας

  ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση μελετών εξοικονόμησης ενέργειας τόσο για νέα όσο και για υφιστάμενα κτίρια, προτείνοντας στον πελάτη λύσεις για το σχεδιασμό ή την ενεργειακή αναβάθμιση του κελύφους και των Η/Μ συστημάτων, με στόχο τη μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου και κατά συνέπεια του λειτουργικού κόστους.

  Εξετάζουμε εναλλακτικά σενάρια, ως προς την τεχνική και την οικονομική τους βιωσιμότητα, προτείνοντας το βέλτιστο συνδυασμό λύσεων, με γνώμονα τόσο την εξοικονόμηση ενέργειας όσο και παράλληλα την επίτευξη άνετων και ποιοτικών εσωτερικών συνθηκών.

  ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ…

  Κατά την πρώτη επίσκεψη του χώρου σας, πραγματοποιούμε τις ακόλουθες ενέργειες:

  1. Οπτικό έλεγχο του κτηρίου και των συσκευών.
  2. Καταγραφή των ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών.
  3. Συμπλήρωση ειδικού φυλλαδίου με πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας των συσκευών.
  4. Εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού για την καταγραφή των ηλεκτρικών καταναλώσεων του κτηρίου, ο οποίος θα συλλέγει δεδομένα για μία χρονική περίοδο (συνήθως μία εβδομάδα).

  Στην δεύτερη επίσκεψη στον χώρο σας, έπειτα από μία εβδομάδα, οι ενέργειες που πραγματοποιούνται είναι:

  1. Απεγκατάσταση του ειδικού εξοπλισμού.
  2. Παράδοση αναφοράς μελέτης εξοικονόμησης ενέργειας, στην οποία αναφέρονται τόσο οι καταναλώσεις από τα δεδομένα που συλλέχθηκαν, όσο και οι προτάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας.
  3. Συζήτηση επί των προτάσεων εξοικονόμησης ενέργειας.

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!!!

  Η εταιρεία μας, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας στην κατοικία τους, δημιούργησε ένα πακέτο προσφοράς που περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  1. Εγκατάσταση ειδικού εξοπλισμού καταγραφής της ηλεκτρικής κατανάλωσης της οικίας για μία εβδομάδα.
  2. Λεπτομερή καταγραφή των φωτιστικών σωμάτων των χώρων.
  3. Ανάλυση των δεδομένων που καταγράφηκαν, τόσο σε στιγμιαίες τιμές ζήτησης όσο και σε ενεργειακές καταναλώσεις ανά χρονικές περιόδους εντός της ημέρας, και δημιουργίας αναφοράς.
  4. Ανάλυση των δεδομένων φωτισμού και εκπόνηση τεχνοοικονομικής μελέτης εξοικονόμησης ενέργειας στο φωτισμό.
  5. Παρουσίαση όλων των αναλύσεων και μελετών, και συζήτηση επί των προτάσεων αυτών ή και άλλων πρόσθετων παρεμβάσεων είτε εξοικονόμησης ενέργειας είτε παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ.

  Το παραπάνω πακέτο σας παρέχεται στο ποσό  των 30 € +ΦΠΑ μόνο.

  Να τονίσουμε ότι όλες οι αναλύσεις, μελέτες και παρουσιάσεις πραγματοποιούνται από Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό.

  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ….
  • Τοποθετώντας ηλιακό θερμοσίφωνα για όλα τα ζεστά νερά χρήσης, κερδίζετε τα χρήματα που κόστισε ο ηλιακός Χ 2,5 φορές τουλάχιστον, σε βάθος 15 ετίας;;;
  • Το κόστος σε ενέργεια που καταναλώνει ένα παλιό ψυγείο σε βάθος 15ετίας είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το αρχικό κόστος αγοράς του ψυγείου;;;
  • Αντικαθιστώντας τους κοινούς λαμπτήρες πυρακτώσεως με λαμπτήρες LED εξοικονομείτε έως και 90%, ενώ αντικαθιστώντας τους λαμπτήρες οικονομίας με LED έχετε έως και 40% οικονομία και ταυτόχρονα αποφεύγετε τις βλαβερές για την υγεία ακτινοβολίες;;;
  • Τοποθετώντας αντλία θερμότητας αέρος-νερού για τη θέρμανση της οικίας σας μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 80% στο κόστος θέρμανσης;;;
  • Τοποθετώντας φωτοβολταϊκό σύστημα στην στέγη σας, μπορείτε να παράγετε μόνοι σας την ενέργεια που καταναλώνετε και να μηδενίσετε σχεδόν το κόστος ενέργειας που πληρώνετε στη ΔΕΗ για 25 έτη;;;
  • Μπορείτε να ενταχθείτε στο νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ και να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα κάθε έτος;;;

  Για όλες τις παραπάνω προτάσεις είμαστε στη διάθεσή σας για να τις μελετήσουμε και να τις εφαρμόσουμε και στην δική σας οικία.

  Ξεκινήστε την εξοικονόμηση ενέργειας από σήμερα,

                                                                                 …για να κερδίζετε από σήμερα!!!