Αντλίες θερμότητας (κλιματισμός)

  ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  Εάν αναζητάτε την βέλτιστη λύση για θέρμανση και δροσισμό, η λύση είναι μία. Αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών για την μέγιστη εξοικονόμηση κόστους θέρμανσης έως και 80% σε σχέση με το πετρέλαιο και ταυτόχρονα δροσισμό το καλοκαίρι. Αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για αυτονόμηση θέρμανσης στα διαμερίσματα & πραγματική οικονομία.

  Οι αντλίες θερμότητας χωρίζονται σε αεροθερμικές και γεωθερμικές. Οι αεροθερμικές αντλίες θερμότητας χρησιμοποιούν την αποθηκευμένη ενέργεια του αέρα που βρίσκεται έξω από το χώρο(περιβάλλον) και μέσω του ψυκτικού κύκλου θερμαίνουν το εσωτερικό του χώρου. Όμοια, οι γεωθερμικές αντλίες θερμότητας μεταφέρουν την ενέργεια που υπάρχει στο έδαφος στο εσωτερικό του χώρου.

  Η αντλία θερμότητας συνδυάζεται εύκολα, ακόμα και με παράλληλη τοποθέτηση, με τον υφιστάμενο καυστήρα σας ενώ μπορεί να σας παράγει και ζεστό νερό χρήσης. Επίσης, συνδυάζονται ιδανικά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης για την μέγιστη οικονομία.

  Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να συνδυαστούν με fun-coil και να σας δώσουν και κλιματισμό το καλοκαίρι. Επιπλέον, αποτελούν ιδανική λύση και για τη θέρμανση του νερού της πισίνας, οποιωνδήποτε διαστάσεων.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να ορίσουμε ένα ραντεβού για αυτοψία του χώρου σας ώστε να ετοιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ οικονομοτεχνική μελέτη και προσφορά για την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας.